Waargebeurd #9: Winnen - zondag 16/02

nieuwe datum
januari 2020

Waargebeurd #9: Winnen - zondag 16/02

Voor het derde seizoen op rij brengen we op zondagnamiddag een heerlijke vertelnamiddag in de foyer van de Arenberg. Elke keer nieuwe verhalen, elke keer anders! Deze keer is het thema 'Winnen'. Johan Petit en Dalilla Hermans presenteren! 

Reserveren voor zondag 16/02 om 16u doe je hier

Heb jij een goed verhaal over winnen, winnaars of die keer dat je bijna gewonnen was, kom het dan vertellen op 16 februari! Laat het ons weten (link sends e-mail) en kom het vertellen op Waargebeurd !

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder, of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Waargebeurd vindt telkens plaats in de foyer van de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

zo 16/02 16u - Waargebeurd #9: Winnen >>> tickets
zo 5/04   16u - Waargebeurd #10: Leren >>> tickets
zo 24/05 16u- Waargebeurd #11: Spelen >>> tickets

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven