aflevering 2

de wereld staat stil
december 2020

aflevering 2

De Wereld Staat Stil is een online liveshow waarmee Soe Nsuki en Johan Petit de winter verwarmen.

Vanaf 11 december ontvangen zij elke vrijdagavond om 21:00 uur iemand die een verhaal komt vertellen, een dichter/schrijver en een zanger(es) die een lied komt zingen dat veel voor hem of haar betekent.

Koop een ticket en volg de avond thuis via je computer, tablet of gsm. Zorg dat je erbij bent en doe mee aan onze quiz waarmee je helemaal niks kan winnen!

Op 18 december te gast: :

 Seppe Toremans is naast een waanzinnig getalenteerde comedian ook nog eens een top notch televisiemaker. Zo heeft hij twee Emmy Award winnende televisieprogramma’s (Hoe Zal Ik Het Zeggen? en Wat Als?)  gemaakt.

  Rachida Lamrabet heeft haar handen vol. Ze schrijft theaterteksten, essays, romans en kortverhalen. Zo voegt ze een nieuw arsenaal aan personages en verhalen toe aan de Vlaamse canon. In 2018 verscheen ‘Vertel het iemand’ bij Polis.

  Tutu Puoane is de Antwerpse queen of jazz. Tutu ruilde Zuid-Afrika voor ons land in 2004 en niet veel later trok ze op tournee met het Brussels Jazz Orchestra. Met BJO bracht ze o.a. een hommage aan Billie Holiday (Writing Billie) en Nina Simone (Goddamn!).

Noteer alvast de data van de volgende shows:

8 januari
15 januari
22 januari
29 januari

Meer info: www.dewereldstaatstil.be
Kaartjes kopen doe je hier.

 

Een initiatief van Martha!tentatief & ‘Nuff Said.
In samenwerking met ccBe, Arenberg, C-Mine, de Warande & CC Het Bolwerk.
Met de steun van Darna & Vlaanderen.

 

 

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven