De Meisje in Nederland

internationaal
mei 2022

De Meisje in Nederland

In 2019 ging De Meisje in première en speelde vervolgens meer dan 80 keer in heel Vlaanderen. Zowel in grote zalen als 'gewone' voorstelling als in de coronaproof buitenversie tijdens o.a. de Zomer van Antwerpen. Nu is het tijd om verder te trekken! De Meisje stond al een aantal keer in Amsterdam, maar we trekken verder rond: Utrecht, Arnhem, Tilburg, 's Hertogenbosch, Rotterdam en Oss staan op de planning. Wil je er graag bij zijn? Hou het hier dan in de gaten: van zodra er tickets kunnen besteld worden, plaatsen we de juiste links online!

 

In deze intense en aangrijpende voorstelling vertelt Jaouad Alloul hoe hij zich verscheurd voelde toen hij opgroeide. Als kind wilde hij het liefst van al een meisje zijn, hij speelde met de poppen van zijn zussen en werd verliefd op jongens. Elke avond bad hij tot god om genezing. Elke morgen was alles nog altijd zoals het was.

Op 20-jarige leeftijd trok hij de deur achter zich dicht en stapte hij een nieuwe wereld in. Weg van huis, weg van God. Op zoek naar zichzelf.

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven