de volgende Waargebeurd komt er aan!

december 2022

de volgende Waargebeurd komt er aan!

Op zondag 8/01/203 is het al de 17e keer dat Waargebeurd plaatsvindt in de foyer van de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Deze keer is het thema 'vertrekken'. Kom luisteren naar de waargebeurde verhalen, het puberdagboek en de muziek! Maar vergeet niet op tijd je kaartjes te boeken...

zo 8/01
16u
► Arenberg, Antwerpen
boek hier je tickets!

 

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek. Joyce Loir en Johan Petit leiden de middag in goede banen.

#17: Vertrekken

De kerst is eindelijke voorbij, het oude jaar ligt in de vuilnisbak. Het nieuwe jaar wordt feestelijk in gang gesjot met drie prachtige verhalen over Vertrekken. Vergeet al wat je van plan was om te doen, trek je winterbotten aan, haal je slee uit de kelder en kom op 08.01 naar Waargebeurd!

 

 

Wil je de verhalen van voorbije Waargebeurdnamiddagen (her)beluisteren? Dat kan: op waargebeurd.be vind je ze in podcastvorm. Veel luisterplezier!

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven