Waargebeurd: nieuwe data! nieuwe podcasts!

terug van weggeweest
oktober 2021

Waargebeurd: nieuwe data! nieuwe podcasts!

Voor het vierde seizoen op rij presenteren we Waargebeurd: een shotje welbehagen op zondagmiddag in de Arenberg met waargebeurde verhalen en telkens andere gasten die Johan Petit en Joyce Loir warm ontvangen.

Waargebeurd #12 — De roes

Een middag vol verhalen over die zalige staat van zijn dat je helemaal los komt van jezelf en dat je een bent met de wereld. De totale euforie toen je de beslissende penalty scoorde op een voetbaltornooi in Wechelderzande!  Dat heerlijke feestje toen je alleen nog maar uit drank en drugs bestond. Dat moment op je paard toen je alleen door de bossen reed!

Heb jij een goed verhaal? Kom het dan vertellen op 7 november in de Arenbergschouwburg. Of kom gewoon luisteren ! 

Waargebeurd  vindt plaats in de foyer van Arenbergschouwburg. Drie mensen vertellen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Tussendoor leest iemand voor uit zijn/haar puberdagboek en een muzikale gast zingt zijn/haar lievelingslied.

Alle data op een rij:
Zondag 7/11        16u, Arenberg Antwerpen TICKETS(link is external)
Zondag 30/01      16u, Arenberg Antwerpen TICKETS(link is external)
Zondag 20/03      16u, Arenberg Antwerpen TICKETS(link is external)
Zondag 15/05      16u, Arenberg Antwerpen TICKETS

Waargebeurd: de podcast

Via de website van Waargebeurd (en via alle andere mogelijke podcastwebsites) kan je de verhalen van voorbije Waargebeurd-afleveringen herbeluisteren. Ter opwarming van de komende zondagmiddag of gewoon om nog even terug te mijmeren... We proberen er elke week nieuwe afleveringen bij te plaatsen, dus hou het in de gaten! 

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven