Wassalon - Week 8 (Antwerpen Noord)

verslag
december 2017

Wassalon - Week 8 (Antwerpen Noord)

Op 2 oktober startte Tom Clement met 'Wassalon', een nieuw project waarbij hij telkens een week lang tekent in een wassalon in een Antwerpse wijk.
De eerste week begonnen we in samenwerking met District Antwerpen in een wassalon in de Brederodestraat (lees hier het verslag) met Anissa Boujdaini als dichteres.
De tweede week tekende Tom in wasserij Netezon in Wilrijk en kwam Andy Fierens dichten (het gedicht, het filmpje en het verslag vind je 
hier).
De derde week 'verbleef' hij 5 dagen lang in de wijk Luchtbal, Aya Sabi maakte hierover een prachtig 
gedicht.
Week vier vond plaats in wassalon Oase in Merksem. Peter Holvoet-Hanssen maakte niet één maar een hele reeks gedichten. (het verslag lees je 
hier
November startte Tom in de wijk Sint-Andries, de jonge dichteres Nouha Rannoun maakte hierover een prachtig gedicht. (het verslag lees en bekijk je hier). 
Week 6 vond plaats in een wassalon in Berchem. Tom nodigde dichteres Delphine Lecomte uit. Foto's, tekeningen, het gedicht en alweer een prachtig filmpje vind hier.
Eind november tekende Tom een hele week in Wassalon Insal in Borgerhout. Veel volk op het afsluitmoment waar Julie Cafmeyer een wonderschone tekst voorlas. Het verslag van die week vind je hier.

Week 8 vond plaats in de Oranjestraat in Antwerpen. Dichter van dienst was Maarten Inghels. Tekeningen van die week en weeral een mooi filmpje vind je hieronder:

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven