Hoe te leven

In de winter van 2015 gingen Johan Petit en Wim Helsen samen met 660 nietsvermoedende mensen op zoek naar een handleiding voor het leven. Ze deden dat onder de noemer ‘Mystery Night’. Nu, vijf jaar later, herwerken ze deze wonderlijke voorstelling tot 'Hoe te Leven'. >>> Helaas hebben we deze tournee moeten cancelen.

Lees meer

In Hoe te leven gaan Johan Petit en Wim Helsen op zoek naar een handleiding voor het leven. Elk selecteren ze vier wijsheden die ze op geheel eigen wijze aan het publiek presenteren. Het publiek kiest in rondes welke stelling ze de beste vinden. De avond eindigt met een grandioze finale waarin de beste wijsheid ter wereld gevierd wordt. 

Vol levenslust gaat iedereen daarna zijns weegs.

EDIT 25/08/2020

 

De voorstelling ‘Hoe te leven’ kan niet zonder verbondenheid tussen publiek en spelers en drijft op interactie en (fysiek) contact. Onder de huidige social distance regeling, is het dan ook onhaalbaar om deze voorstelling te spelen.

We zijn dus met veel spijt gedwongen om de herplande tournee dit najaar uit te stellen naar een later moment. Wanneer en hoe, daar zijn we zelf nog niet geheel uit. Dat verneemt u van zodra we er meer zicht op hebben. Mensen die al een kaartje hadden voor één van de voorstellingen, worden gecontacteerd door het cultuurcentrum’.

speellijst

Pers 

Er was heel wat persaandacht. Alle artikels kan je hier bekijken!
Lees hier het interview dat in februari 2020 in De Morgen verscheen.

Credits 

concept en spel: Wim Helsen en Johan Petit
licht en decor: Tim Clement
productie: MartHa!tentatief

tourneeplanning '19-'20: jimmiedimmick.be

 

Afbeeldingen 
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven