Buiten Bereik - De Poëtische Powerpoint Presentatie

In De Poëtische Powerpoint Presentatie neemt Lotte Lola Vermeer je mee in de wondere wereld van het wereldwijde web.

Lees meer

In De Poëtische Powerpoint Presentatie neemt Lotte Lola Vermeer je mee in de wondere wereld van het wereldwijde web. Ze staat stil bij het idee dat je je niet hoeft te verplaatsen om ergens heen te gaan. Via Google Maps is alles binnen handbereik: je woning, restaurants, een haarspeldbocht in Sotsji & het ISS. Via reviews, street view en screenshots neemt Lotte Lola je mee om plekken te ervaren waar je minder gauw komt: van een brug in Kolomna tot aan een krater op de maan.

Lotte Lola Vermeer is schrijver, theatermaker en scenarist. De Poëtische Powerpoint Presentatie kadert in een groter multimediaal project dat danst op de grenzen van literatuur, audio en performance en heeft meerdere uitwerkingsvormen. In het project trekt Lotte Lola zowel digitaal als fysiek naar plaatsen waar Google street view eindigt. Ze pent de ervaringen die ze er heeft neer in de vorm van poëtische reviews die ze terugplaatst op Google Maps.  

speellijst

Op 3/08/2024 vind je Lotte Lola met de 'korte versie' van Buiten Bereik op de museumnacht in Antwerpen.
De première is gepland op 17/10/2024 in De Studio in Antwerpen.

17/10/2024 - De Studio Antwerpen
18/10/2024 - De Studio Antwerpen
19/10/2024 - De Studio Antwerpen

Pers 

 

Credits 

Tekst, concept en spel: Lotte Lola Vermeer
Coach: Johan Petit
Decor en licht: Tim Clement
Kostuum: Jan Maillard

in coproductie met De Studio, in samenwerking met Vonk en zonen en met de steun van Fonds nieuwe makers van de Stad Antwerpen.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven