Groot MartHa!Feest

Op 13 oktober bouwden we een groot feest in De Roma naar aanleiding van ons 20-jarige bestaan. Het werd een legendarisch schone avond.

Lees meer

MartHa!tentatief gaf een feest in De Roma en vierde daar samen met jullie, fantastische publiek,  dat we exact twintig jaar geleden ons allereerste toneelstuk in mekaar knutselden. We planden dit feest ook om jullie te bedanken dat we al die jaren mochten doen wat we nog altijd het allerliefste doen. En vooral: om aan te kondigen dat we ook de komende jaren toneel blijven maken over de nabije stad, de wijde wereld en hoe daar in te leven.

Het werd een unieke avond met de schoonste liedjes, de strafste acts en de beste nummers uit de roemruchte MartHa!-geschiedenis. Van het legendarische Ik zén hier ni gère (De Zoologie) over het ontroerende Lied van de Legionairs (Beau Geste) tot het wonderschone All my tears door de Clement Brothers. Een trip met en door de beste muzikanten, tekenaars, acteurs en makers van alle MartHa!-stukken. 

Nadien werd er gedanst en gedronken.

Het was een fantastische én legandarische avond, in een uitverkochte Roma.

Lees HIER de 'Speech voor de toekomst' die Bart Van Nuffelen bracht.

speellijst

Eenmalige avond op 13/10/2016 in een uitverkochte Roma.

 

Pers 

ATV maakte een mooie reportage vooraf, deze kan je hier bekijken.

Johan Petit vertelde op Klara over 20 jaar MartHa!tentatief. Herbeluisteren kan je hier.

Credits 

Het gehele en voltallige MartHa!tentatief aangevuld met Sofie Decleir, Jonas Van Geel, Ruth Beeckmans, Gert Jochems, Vitalski, Marianne Loots en Vanessa Broes. Het huisorkest van de avond bestond uit de muzikanten van De Zoologie, Bart Voet, Stoffel Verlackt en Jonas Van Den Bossche, aangevuld met kleppers als Benjamin Boutreur, Frans Grapperhaus en Gorik Elaut
Heel blij waren we met Pieter Nys en Tim Oelbrandt achter de knoppen.

Afbeeldingen 
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven