Groot MartHa!Feest

In oktober vierden we samen met een uitverkochte Roma ons 20-jarig bestaan. Op 16 mei doen we dat nog eens over in de Bourla, als opener van de Antwerpse Kleppers.

Lees meer

Het fenomenale MartHa!tentatief geeft een feest! Om samen met u te vieren dat we al twintig jaar toneel mogen maken. Om een goede reden te hebben om onvergetelijke scènes opnieuw te spelen. En om aan te kondigen dat we ook de komende jaren toneel blijven maken. Over onszelf in ons huis. Over de ons omringende stad. Over de wijde wereld. En hoe daarin te leven.

Verwacht u aan een avond met de schoonste liedjes, de strafste acts en de beste numéro’s uit de roemruchte MartHa!-geschiedenis. Van het legendarische Ik zén hier ni gère (De Zoologie) over het ontroerende Lied van de Legionairs (Beau Geste) tot het verbijsterende Trotten & Steppen (Magic Palace). Een trip met en door de beste muzikanten, tekenaars, acteurs en makers van alle MartHa!stukken.

UITVERKOCHT

Op 16 oktober 2016 vierden we samen met een uitverkochte Roma ons 20-jarig bestaan. Een verslag van die avond vind je hier.
We doen dat graag nog eens over in de Bourla, als opener van de Antwerpse Kleppers op dinsdag 16 mei 2017.

Herlees HIER de "speech over de toekomst" die Bart Van Nuffelen bracht.
Wil je graag MartHa!kameraad worden? Kijk dan hier hoe dat kan!
Het VRT-journaal was er ook bij. Hier kan je de reportage herbekijken!

speellijst

dinsdag 16 mei 2017, 20u - Bourla Schouwburg, Antwerpen

Credits 

Het gehele en voltallige MartHa!tentatief aangevuld met Sofie Decleir, Jonas Van Geel, Ruth Beeckmans, Gert Jochems, Vitalski, Marianne Loots, Vanessa Broes, Tom Muylaert, Sven Roofthooft en Ruth Becquart. Het huisorkest van de avond bestaat uit de muzikanten van De Zoologie: Bart Voet, Stoffel Verlackt en Jonas Van Den Bossche, aangevuld met kleppers als Benjamin Boutreur, Frans Grapperhaus, Abdelkader Zahnoun en Gorik Elaut. Heel blij zijn we met Pieter Nys en Henk Vandecaveye achter de knoppen.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven