Hoe te leven

Johan Petit en Herwig Ilegems gaan op zoek naar een handleiding voor het leven.

Lees meer

HOE TE LEVEN – MartHa!tentatief (Johan Petit en Herwig Ilegems)

 

In Hoe te leven gaan Johan Petit en Herwig Ilegems op zoek naar een handleiding voor het leven. Elk selecteren ze drie wijsheden die ze op geheel eigen wijze aan het publiek presenteren. Het publiek kiest in rondes welke stelling ze de beste vinden. De avond eindigt met een grandioze finale waarin de beste wijsheid ter wereld gevierd wordt.

Vol levenslust gaat iedereen daarna zijns weegs.

Misschien doet deze voorstelling wel een belletje rinkelen... In 2015 speelden Johan Petit en Wim Helsen een eenmalige versie van Hoe te leven tijdens het  Antwerpse Kleppersfestival onder de noemer ‘Mystery Night’. In 2020 wilden we de voorstelling hernemen, maar helaas stak corona daar een stokje voor. Na twee jaar van uitstellen, verzetten en nog eens opnieuw verzettenen, zorgden te volle agenda's ervoor dat Wim moest afhaken. 

Herwig Ilegems neemt de voorstelling over van Wim. Samen met Johan maken ze er een nieuwe en warme versie van. Hoe te leven  is een avond vol wijsheid, troost en humor.

Johan Petit en Herwig Ilegems delen levenswijsheden en sprokkelen levensverhalen in ‘Hoe te leven’ bij MartHa!tentatief - Els Van Steenberghe in Knack

speellijst

Ging op tournee in heel Vlaanderen vanaf 15 september tot en met 17 december 2022.
En opnieuw van 15 september tot en met 21 december 2023.
Boek snel je kaartjes!

Media 

Credits 

van en met: Herwig Ilegems en Johan Petit
concept: Wim Helsen en Johan Petit
licht en decor: Tim Clement
kostuum: Tine Deseure
coproductie: Perpodium
Met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid

Afbeeldingen 
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven