Waargebeurd

Waargebeurd bestaat 5 jaar! En ook dit seizoen kan je komen luisteren naar nieuwe waargebeurde verhalen op zondagnamiddagen in de Arenberg.

Lees meer

Waargebeurd bestaat 5 jaar! Ook dit seizoen kan je komen luisteren naar nieuwe waargebeurde verhalen. Elke keer anders, maar altijd opnieuw garant voor een warm gevoel van herkenning en verbondheid. Leve het leven! Leve Waargebeurd.

Vier zondagmiddagen in BARLOKAL, de foyer van de Arenberg.
Johan Petit en Joyce Loir ontvangen u met open armen.

Als je 't nog niet wist: er is ook een podcast: luister via Spotify, Aplle Podcast, Google Podcast of waargebeurd.be

►►► Tickets en info vind je op de site van de Arenberg.

 

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

 

speellijst

zo 4/12/2022 - 16u - Arenberg, Antwerpen

zo 8/01/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen

zo 12/02/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen

zo 26/03/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen  TICKETS

zo 23/04/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen  TICKETS

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven