Waargebeurd 2024-2025

Een shotje welbehagen op zondagmiddag in de Arenberg met waargebeurde verhalen en telkens andere gasten die Johan Petit en Joyce Loir warm ontvangen.

Lees meer

Voor het zesde seizoen op rij stellen we speciaal voor u een heerlijke vertelnamiddag samen. Elke keer nieuwe waargebeurde verhalen, elke keer anders, maar altijd opnieuw garant voor een warm gevoel van herkenning en verbondheid.

Vier zondagnamiddagen in BARLOKAL, de foyer van de Arenbergschouwburg. Johan Petit en Joyce Loir ontvangen u en de gasten met open armen. Maya Dhondt is het huisorkest.

Reserveer hier je kaartjes!

Er is ook een podcast van Waargebeurd! Luister naar nieuwe afleveringen via spotify, appel podcast en google podcast of via waargebeurd.be

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

 

speellijst

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven