Alle thema's van de komende Waargebeurd-namiddagen op een rij

alle thema's nu al bekend
november 2023

Alle thema's van de komende Waargebeurd-namiddagen op een rij

Dit zijn ze: de komende Waargebeurd-namiddagen op een rij en telkens met het thema er al bij. Koop op tijd je kaartjes wil je bij deze warme zondagnamiddagen in de foyer van de Arenberg zijn! Alle info en tickets vind je hier.

3 december om 16u
Een ongeluk zit in een klein hoekje
7 januari om 16u
Het hart
4 februari om 16u
Dromen
10 maart om 16u
Gevaar
7 april om 16u
Sport

Waargebeurd is een namiddag in de foyer van de Arenbergschouwburg waarbij mensen waargebeurde verhalen vertellen. Elke keer anders, maar altijd ervaar je een warm gevoel van herkenning en verbondenheid. Leve het leven! Leve Waargebeurd.

► ► Luister ook naar de podcast via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast of Waargebeurd.be

3 december - Een ongeluk zit in een klein hoekje
Hoe klein is een klein hoekje? En wat zit dat ongeluk daar te doen? Deze zondag vertellen we verhalen over kleine gebeurtenissen die soms grote gevolgen kunnen hebben. Kom en maak er een zalige zondag van!
7 januari - Het hart
Het is koud. Het is winter. We hebben warme verhalen nodig! Over de liefde! Over het bloed dat door onze harten stroomt! En over al wat ons overeind houdt. Breng al je moeders en je vaders mee. Verwarm hun handen door er op te blazen. Kom! Kom! Kom!
4 februari - Extase
Die allereerste keer! Die gewonnen finale! Die ene magische kus. Die andere magische kus! Breng je zus mee en je broer! Kom luisteren! We zullen je betoveren! Kom en maak er een zalige zondag van!
10 maart  -  Gevaar
Langs de regenpijp naar boven klimmen om in te breken in je eigen huis. Remmen met je voeten omdat de remmen van je fiets niet meer werken. Tegen 115 kilometer per uur naar beneden skien. Dronken op de motorkap zitten van een rijdende auto. Laat je gasvuur branden, steek je fietshelm in de oven, doe je olschaatsen aan en kom naar Waargebeurd!
7 april - Sport
Kleedkamerverhalen, gebroken enkels en verloren finales. Reflexspray onder je armen spuiten. Blijven trainen ook al win je nooit. Vandaag gaat het over sport. Loop snel naar de Arenberg! Pak een voetbal mee en doe je sportsokken aan! Kom! Kom! Kom!

0
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven