voorstellingen

Premiere 
18 april 2025

Na Dounia B. slaan Martha!tentatief en hetpaleis opnieuw de handen in elkaar voor een meeslepende theatervoorstelling. Fatilou M. is het portret van twee hedendaagse heldinnen in een onaffe taal, gespeeld door Prisca-Agnes Nishimwe en Ahlaam Teghadouini.

Premiere 
27 februari 2025

Arme tante Danni is een monoloog van Janne Desmet over de drang om te slagen, de zoektocht naar bestaansrecht en het verlangen naar het moment dat iemand zegt: Je bent er. Vanaf nu komt alles goed.

Premiere 
2 januari 2025

Een beeldende, fantasierijke voorstelling over hoe een wereld die je dacht te kennen plots vreemd aanvoelt. Een voorstelling van en met Evgenia Brendes en Roel Swanenberg, een coproductie met HNT Jong.

Premiere 
17 oktober 2024

In De Poëtische Powerpoint Presentatie neemt Lotte Lola Vermeer je mee in de wondere wereld van het wereldwijde web.

Premiere 
13 oktober 2024

Een shotje welbehagen op zondagmiddag in de Arenberg met waargebeurde verhalen en telkens andere gasten die Johan Petit en Joyce Loir warm ontvangen.

Premiere 
16 juni 2024

Op 16 juni speelde Honderd in eenmalige versie in de Bourla, mét honderd bewoners van de Bischoppenhoflaan erbij. Vanaf september gaat de voorstelling op tournee met Scale en Slongs, maar zònder de bewoners.

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven