Word MartHaKameraad

Het MartHa!tentatief is een klein gezelschap met hele grote dromen en beperkte financiele middelen. Steun ons en word MartHakameraad. Doneer, afhankelijk van uw inkomen — wij zijn een progressief gezelschap dat gelooft in herverdeling op maat — een bedrag naar keuze.  U wordt dan gedurende een vol jaar onze kameraad en ontvangt een persoonlijke en genummerde MartHakameraadkaart. 
(Bij hernieuwing van uw MartHa!Kameraadschap - dit kan jaarlijks - behoudt u uw MartHa!kameraadlidnummer.)

In ruil maken wij vervolgens toneelstukken. We geven toe, u krijgt niet heel veel terug, maar toneel maken is nu eenmaal het beste wat wij in huis hebben.

Herlees hier, of bekijk hier de speech die Johan Petit op ons Groot MartHa!feest gaf en hoe we een volle Roma bekeerden tot MartHakameraden

Wilt u ook MartHakameraad worden (of blijven)?

Vul dan hieronder uw gegevens in en stort een bedrag naar keuze op BE897755 9269 5885 met vermelding van uw naam én adres.

Van zodra het geld op onze rekening staat, sturen wij u uw persoonlijke en genummerde MartHakameraadkaart op en bent u een jaar lang onze kameraad.
MartHa!Kameraden die hun lidmaatschap hernieuwen ontvangen geen nieuwe kameraadkaart, wel een aanvullende kameraadattentie!

Wilt u een MartHakameraadschap cadeau doen aan uw vrienden en familie ? Vul dan hun gegevens in, stort het geld en wij zorgen voor een fijne verrassing, al dan niet met een boodschap van u erbij!

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven