De eerste Waargebeurd van dit seizoen komt er aan

oktober 2022

De eerste Waargebeurd van dit seizoen komt er aan

Waargebeurd, elke keer anders, maar altijd opnieuw garant voor een warm gevoel van herkenning en verbondenheid. Lang leve het leven, lang leve Waargebeurd!

ZONDAG 4/12 - 16u: Waargebeurd #16: Toeval

De zomer is totaaaal voorbij, de herfst waait de blaren van de bomen, de winter komt er aan. Tijd voor een nieuw seizoen van Waargebeurd! Zet je muts op, doe je sjaal aan, nodig al je vrienden uit, en kom op 4 december naar de Arenberg. Een luie zondagmiddag lang vieren we de herfst met drie verhalen over toeval, een dagboek en een heerlijk lied. Kom en maak er een zalige zondag van!

zo 4/12/2022 - 16u - Arenberg, Antwerpen TICKETS

zo 8/01/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen TICKETS

zo 12/02/2023 - 16u - Arenberg, Antwerpen TICKETS

Waargebeurd

Tijdens Waargebeurd vertellen mensen een verhaal dat ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een groot verhaal zijn over de dood van iemands moeder of een klein verhaal over een muis in de keuken. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin of een troostend einde.

De meeste vertellers hebben nog nooit op een podium gestaan. Soms vertellen mensen al hakkelend en stotterend, soms enthousiast. Soms gaat het traag en soms gaat het snel. Dat is allemaal goed. Want bij Waargebeurd gaat het er niet om hoe goed je een verhaal kunt vertellen, het gaat er om dat je het achterste van je tong laat zien.

Naast de vertellers hebben we telkens een muzikale gast die een lied komt brengen dat veel voor hem of haar betekend heeft en komt er iemand voorlezen uit zijn puberdagboek.

Johan Petit en Joyce Loir ontvangen u met open armen!

 
 
> beluister de verhalen uit de vorige zondagmiddagen als podcast: via waargebeurd.be, Spotify, Apple Podcast of Google Podcast.

 

0
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven