Laatste kaartjes voor Honderd!

niet te missen
mei 2024

Laatste kaartjes voor Honderd!

Een verslag uit de rafelrand van de stad, op 16 juni in Toneelhuis.

Schrijver Bart Van Nuffelen en audiomaker Pauline Augustyn dwaalden maandenlang over de Bisschoppenhoflaan. Ze zagen het lente, zomer en herfst worden. Ze spraken er met honderden bewoners. Ze gaven de baan een stem.

Op 16 juni 2024 is er een unieke theatrale avond waarop eenmalig honderd bewoners van de Bisschoppenhoflaan de oneindige vlakte van de Bourla betreden. Een ode aan het epische van de werkelijkheid.

Honderd is een voorstelling door Slongs (Charissa Parassiadis), die de verhalen vertelt samen met Scale, (Kris Strybos) die ook voor de bezwerende soundscape zorgt. Ruud Gielens regisseert.
Een coproductie met Toneelhuis.

LAATSTE KAARTJES koop je hier!

Dit is het verhaal van een baan. Een te drukke baan. Een troosteloze baan. Een zwerfvuilbaan. Een baan van verlies. Een baan van aankomst. Een baan van hoop. Een baan met dromen. Een baan vol verborgen schoonheid. Een mensenbaan.

In elke stad is er wel zo’n baan. Een baan die het verkeer de stad in en uit leidt. Een baan waar alles samenwaait wat ergens anders los ligt. Een baan waar je niet wil komen, maar soms toch gewoon moet zijn.

Volgend seizoen gaat Honderd op tournee in Antwerpse CC's met Slongs en Scale. Alle info vind je hier
____

De voorstelling maakt deel uit van UNLOCK THE CITY!, een Europees project met steun van het Creative Europe programma van de Europese Unie.

 

0
Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven