Toch !!!WEL!!! Dounia B. in hetpaleis in de kerstvakantie

update
december 2021

Toch !!!WEL!!! Dounia B. in hetpaleis in de kerstvakantie

update 29.12.2021

Dounia B. is de opvolger van Bart Van Nuffelens succesproductie Dinska Bronska. Opnieuw een spannend duet tussen een actrice en een animatiefilm. Opnieuw een monoloog in onaffe taal. Maar vooral: opnieuw het meeslepend verhaal van een hedendaagse heldin.

Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden...

De wonderlijke actrice Evgenia B. geeft stem aan Dounia B., een heel gewoon meisje dat zoals alle meisjes bij nader toezien een ongewoon verhaal herbergt. Animatie-wizzard Remy M. N. brengt haar wereld tot leven in een betoverende animatiefilm. Schrijver Bart V. N. destilleert uit honderd getuigenissen een pakkend verhaal.

 

04/01/2022 HETPALEIS, Antwerpen   15u
05/01/2022 HETPALEIS, Antwerpen   15u
06/01/2022 HETPALEIS, Antwerpen   15u
07/01/2022 HETPALEIS, Antwerpen   15u
08/01/2022 HETPALEIS, Antwerpen   15u

"Evgenia Brendes is echt een topactrice" en andere lovende woorden in de recensie van Filip Tielens op Klara: herbeluisteren kan hier!

"Met een  bijzonder rijk palet aan kleuren geeft ze gestalte aan haar personage. Haar energie is ontwapenend. Ze weet op verschillende manieren de harten te beroeren van jong en oud. Heel de voorstelling speelt ze scherp, speels en sprankelend als een glas champagne."
(uit juryrapport van 'prijs voor meest gewaardeerde actrice 2019' van de Acteursgilde - uitgereikt aan Evgenia Brendes voor haar rol in Dounia B.)

 

Facebook icon
Twitter icon
terug naar boven